Positiv Psykologi

Med foredraget “Positiv Psykologi på Arbejdet” får I inspiration til at skabe en sjovere og mere produktiv arbejdsdag. Et spændende foredrag af proceskonsulent, Lene Ørnstrøm, ekspert i ledelse af engagement.

Mål og retning

Hvorfor er det på nogle arbejdspladser let og uden problemer for medarbejderne at blive indtil opgaven er løst, også selvom der går et kvarter ind i fritiden, mens det andre steder skaber brok og utilfredshed. Medarbejdere, der ved, hvor I skal hen og på hvilken måde virksomheden gør en forskel i verden, tager ejerskab til missionen.

Styrker

Hvorfor er der på nogle arbejdspladser altid kvalitet i opgaveløsningen, mens der andre steder ofte er sprunget over, hvor gærdet er lavest. Medarbejdere, der kender deres egne styrker og hører andre tale om dem, er bedre til at sætte ind med deres bedste kræfter.

En stolt kultur

Hvorfor er der på nogle arbejdspladser en god følelse af stolthed, mens der andre steder er sarkastisk småsnak i krogene og fokus på det, der går galt. Sarkasme og brok er adfærd, der ikke skal accepteres. I stedet skal ejerskabet til missionen og stoltheden, være det samlende for kulturen.

Foredraget

Foredraget giver inspiration og målretter de positive energier, når I:

  • Skal fejre noget.
  • Vil styrke vindermentaliteten.
  • Skal op igen efter modstand.
  • Som start på et personalearrangementet.

I skal være velkommende til at kontakte mig gennem mail eller tlf. Ellers kan du også, for at få lidt yderligere information hente og printe denne PDF.